Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Vendégkönyv

2009.09.11

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ildikó - bertalanildiko@t-online.hu

2010.03.08 18:24

Kedves Marika!
Újra én vagyok, és most már elkezdtem gyakorolni az üvegek körbezsinórozását. Néztem a networkon, hogy írtad, milyen fonalat használsz. Ahogy néztem a neten, az nekem nagyon drága, próbálom valami mással pótolni. Viszont nem bírok rájönni, milyen vastag is lehet az a zsinór, amivel te dolgozol. Az enyém elég vékony, majdhogynem, mint a hímzőfonal, a gurigás. Tudnál ebben nekem segíteni?

Ildikó - bertalanildiko@t-online.hu

2010.02.17 15:02

Kedves Marika! A networkon fedeztelek fel, és onnan irányítottál ide:). Hát, eláll a szavam. Ott feltettem számodra egy csomó kérdést. Én egy lelkes amatőr vagyok, aki mindenféle stílusban próbálkozik. Iszonyatosan megtetszettek a zsinóros üvegeid, és nagy hasznát venném a tudománynak, mert mivel nem iszunk, nagyon felgyűltek itthon az ajándékba kapott borok. Ezeket így kidíszítve tovább tudnám ajándékozni a családban. Ehhez viszont legalább egy praktikára, titokra szükségem volna: hogyan és milyen papírra készíttetsz egyedi nyomatokat? A feliratokra és az egyedi képekre gondolok. Ha megosztod velem, annak nagyon örülök. És tovább sok szép munkát, és sok boldog tulajdonosát kívánok neked!
Üdvözlettel: Ildikó

Szoleczki Lászlóné Éva - 2030 Érd Zrinyi Miklós u 6

2009.11.17 22:36

Az e-mail címem:zotya89@t-online.hu
Üdv:Éva

Szoleczki Lászlóné Éva - 2030 Érd Zrinyi Miklós u 6

2009.11.17 22:34

Kedves Marika! Nagyon szépek a munkáid,gratulálok hozzá.Szombaton találkoztunk Bp-en dolgozhattam Veled.
Kélek írd meg az angyalka üvegtányéron milyen árban van.Szeretnék egy sütis tányér virágokkal és azzal a mintával egy vázát is olyan mint a kálás csak valami szép rózsás mintával(pl tányér virágcsokorral).Előre is köszönöm,várom válaszodat.Űdv:Éva